Måndags eftermiddagen!

Viktig info!  Jag satte i en töjning i början på dan som va 6 mm och jag hade 4 sen tidigare.
Kommer till varför de är så viktigt strax.

Vi fick sluta lite tidigare och jag gick hem som vanligt. Eller ja nästan i alla fall. När jag kommer till östbo möter jag sofia vi snackar lite och röker lite.
Har allmänt trevligt. Vid halv fem är de middag. Jag äter lite. Sen blir jag övertalad att följa med till krangården. Ett ställe på östbo som man tränar att köra skotare... Behöver jag säga mer? Ja, ja, jag är inte så svår att övertala heller. Dom sa att jag skulle köra men de gick inte jag med på.
Och desutom va jag på jävulshumor så jag tog Antons keps, sprang i väg med den och han efter som jag-vet-inte-vad! Sen kastade jag över den över ett staket. Han säger åt mej att hämta den men de gör jag inte. Så han tar tag i men tröja och jag försöker bända mej löss och slår i örat med töjningen i... AJ! säger jag bara. Jag trodde inte att de va så farligt. När jag tog ut töjningen började de rinna blod ur hålet.

Senare på kvällen åkte vi upp till donken för att knacka lastbilar. Inget napp där inte så vi åker tillbaka till skolan. På skolan är de kvällsfika. Jag tar mina mackor min mjölk och sitter där lungt och fint och käkar. Sen helt plötsligt börjar Gnesta och Johnny snacka tekenspråk. Det där med texenspråket var att spruta vatten på Lillen. Och de slutar med vattenkrig. Sen när som lugnat ner sej går jag, dum som jag är, för att hämta vatten. Johnny står där med ett glas med vatten och häller de innanför min tröja! Jag blir så förbannad att jag går ut där i från.

Efter typ 15 minuter, när alla är ute från matsalen, går jag tillbaka för att hämta mitt vatten. De sitter så klart några kvar. Och dom ställer den dumma frågan om jag blev arg. Sen i vårat lilla samtal fick jag veta att alla hade suttit och sagt "nu blev maggie arg" när jag gått ut där i från!



De va min måndagds eftermiddag de...  Hoppas eran vsr bättre!


Slagit vad!

Ja, som nästan alla redan vet så har ju jag slagit vad!
Om en rätt korkad sak... Men om jag lyckas vinner jag ju på det i slutändan.
JAG SKA SLUTA RÖKA PÅ TORSDAG!!
OCh när jag gett mej fan på en sak klarar jag de! OCH JAG SKA KLARA DE!
Inte för att  vi satsa så mycket pengar på de men. Bara för att visa alla att jag kan så ska jag de!!

Ocj jag är så jävla taggad på att sluta nu så det finns inte! Jag ska bara lyckas och bevisa att jag kan bara jag vill.

Sen funderar jag på att göra de lite mer intressant. Vi har bara satsat hundra spänn nu, men de blir lite roligare om vi satsar lite mer!
Haha!

Helgen :)

Fredags: Skola. Solade på taket med soft musik. Sen ner på stan med Anna. Sen tvätta.
Lördag. Solade. Åkte gocart. Kom sist men ändå. Jag förbättrade mej med 9 secunder första kvalet till andra. Finalen körde jag på 59. haha, så jävla kass man kan vara. Två blåmärken på insidan av knäna efter åt oxå. Det ena är lila! Det gör så jävla ont. Sen grillning med Grabbsen hos Martin. Skoj, skoj! Sömnlös natt...
Söndag: Lager med grabbsen och Madde. KOm dit vid 12 och va tillbaka vid 16. Sen käka vi tacos. När jag och Madde sulle handla hände detta:
Madde: Jag har tappat min plånbok!
en äldre man hittade den efter madde sprungit och letat på affären.
(Jag sitter på en bänk och väntar) När han och en yngre kille går förbi.
Killen: Om de va en annan som hittade den hade jag tittat efter kontanter!
Jag säger detta till Madde och hon blir fly förbannad!
Går fram till killen och säger: JAG HAR INGA JÄVLA KONTANTER I DEN JÄVLA PLÅNBOKEN!!

Kurbits

Kurbits måste fan vara bland de svåraste och tråktigaste att måla! Dessutom målade jag fel! Och de gör inte säken bättre!
Fast de va bara halva..
Och kom inte och säg att jag är rasistisk, för de får jag höra var och varannan dag nu mera. men detta va faktiskt inte meningen! OCh jag målade juh faktiskt över prickarna den.
Och det skulle vara kurbits från början.

Jag har bilder på de jag skulle måla med och hur de ser ut. men har tyvärr inte lagt ut det än. Så de får bli i mon. De skulle vara en groda med kurbits på ryggen, men bladen längst ner blev röda och det gick som ett halft kors över dom men vita prickar på... Ja, säg vad ni vill! men de va inte meningen. 





Veckans gång

 

Fredags: Soft på Maddes gräsmatta, grillning och singstar med Gard och Madde
Lördag: På crossbanan i hok typ hela dom och softa, sen till husqvarna och grilla med trevligt folk
söndag: Glass med Madde, Gard, Martin och Per. Film men milkschake hos Martin med samma folk som på lördagen - per och + Oscar.
Måndag: Hemma från skolan, plugg på grasämttan och sola på taket.
Tisdag: Skola, Egen hårvård.
Onsdag: Sluta 6, glass på stan med Madde sen grillning med Anton och Madde sen massa strul och sen trevlans med folk.
Idag: Klippa, klippa och klippa!

Just nu sitter jag och traglar med litteraturprojektet precis som förra veckan, men kan inte jobba. har haft så mycket roligar idag än förra gången. skrivit ner mycket tankar om fantasy.
Annars inte så mycket mer än JÄVLA fjolliga regler det finns på denna skolan egentligen. Ingen rökning ska ske på skolans område. Men hallå! Äru go eller? De är ffs en gymnasie skola och mer än halva skolan röker! Snälla nån. Jävla piss skola. Sen är de inte ens roligt att gå till skolan längre! Så jävla mycket skti i klassen så du anar inte... Ett rent helvette rent ut sagt! Men de är snart sista april så man sklipper skolan i 3 och en halv dag i alla fall. Sen en vecka till i skolan sen åker jag hem på praktik i tre veckor. Så man slipper skolan och den här jävla skit stan! Usch, FY och blä!!



 

Helg igen!

Ännu en vecka har gått. Och fort har det gårr också, har fan inte haft mycket tid efter skolan käns det som.
De har varit soft för de gått så fort.
Nu ligge jag på Maddes gräsmatta och vänta på att hon ska komma hem och allt folk ska komma.
Ja, för vi ska ju grilla i kväll och dricka ite öl och bara vara. Kommer bli nice som fan. 
Och imorgon bär det av till husqvarna, som förra lördagen. Jag har rätt stora förhoppningar på att de ska bli kul. För så jävlar roligt vi hade förra helgen där så kommer de nog bli roligt denna gången med.
Och vädret kommer bli bra, sol, sol, sol! Fatta va gött de kommer bli! Jag längtar som fan!

Annars i veckan har jag inte gjort nått speciellt.
Måndags: Soft med Älsklingen på gräsmattan och gjorde amerikanska pannkakor.
Tisdags: första dan i skolan efter lovet + fika med Madde och Gard
Onsdags: "tjejkväll" med Madde och Sabina
Torsdags: Lite plugg och massa bil åkniong med grabbarna från Östbo
Idag: Grill est, grillfest hela dan!


Hans och Greta!

När jag och Madde va på väg till Hemköp var de som en saga. Madde käkade apelsin på vägen och slängde skalen på marken. Ja, de va nästan som Hans och Greta! Solen sken och fågland kvittrade, man hörde bilarna som åkte förbi på vägen! Sen bröts den stämningen va den stora stygga vargen! ( en gammal sur tant!)

Tanten: Ska man slänga skalen på marekn?! :@
Madde: Jaa! :D
Tanten: Så gör man FAN inte!
Madde Joo! :D
Tanten: Gör du så hemma med?!
Madde: Jaa! :D
Sen går tante och plockar upp skalen! Jag och Madde går och sagarvar!

Litteratur?

Just nu sitter jag och ska egentligen skriva om "sagan om ringen", men jag pallar fan inte det!
Hur roligt är litteratu på en skala från 1 till 10? Man hör ju bara på namnet: Litteratur! Man bah: Hallå! Va är de här?! Det är inte roligt i alla fall... Och jag har så tråkigt så att jag dör! Och arbetet ska va innne om tre verckote och jag har inte ens gjort klart första uppgiften! Så tråkigt är de!

Ikea!

Tjolahopp, tjolahej!

Idag har jag varit till Ikea med min faster! Fick min prisent där, tallrikar och glas :P hehe. kanske inte så roligt men. Skit snygga i alla fall! Svarta fyrkantiga tallrikar, och stoora glas!

Sen va vi in på köpcentred bredvid. Jag skulle in på Gina tricot och kolla på en klänning! Haha, den va jätte söt och satt bra så jag köpte den! Den är svart med vita prickar. Sen köpte jag ett par knälånga strumpor till!

och nu sitter jag hos min faster och inte gör ett piss! Ska upp vi 6 imon för att spöka ut mej till påskkärring. Hur vackert är inte de? Ska i alla fall hem till min kära far och väcka honom, sen åka till vintjärn och skrämma livet ur farmor och farfar. Kommer bli hur kul som helst!

Kaotisk dag!

När jag vaknade första gången imorse hörde jag pappa säga "åh, Magda som inte kan ta reda på disken efter sej!" Lite smått irriterade. Men de gjorde inte mej nått för klockan va inte mer än 6 eller nått så jag sommnade om. Andra gången jag vaknade va klockan 9 och jag orkade verkligen inte gå upp, så jag somnade om även denna gången. När jag vaknade nästa gång va klockan redan 12 och jag kände att jag va tvungen att gå upp.

Jag käkade frukost, tittade lite på TV, lästen lite i en bok, sen var jag så uttråkad att jag gick ut och gick. Och de brukat jag alldrig göra! När jag va ute och gick såg jag ett träd med massa nappar i! (Jag har kort på de. Men inte på datan.)

Precis när jag kom innan för dörren kom (stor suck!) Åsa in! Jag trodde jag skulle dö! Jag vill inte ens se den männskan längre!! Ja, ja, jag pratade i telefon resten av eftermiddan innan jag skulle till mamma. De va då allt kaos kom...

Först började jag och mamma bråka. Sen skulle jag klippa othilia! alldrig mer säger jag bara!! och nu sitter jag här och försöker undkomma hela världen! Stänga ute den och krypa in i ett skal.

Gårdagn var dessto bättre. Jag va med veronica på lektion. Hehe, rätt tråkigt., men ändå. Sen åkte jag hem till Louise. Haha, hon städade kaninburar (Har bilder på det med, men inte på datan) och sen gjorde vi smoothie. Den va riktigt god! Sen skule vi baka chokladmuffins utan chokladmuffins recept. De blev oxå väldigt lyckat! De smaka bra till slut!

bilderna kommer så fort jag fått en usb-sladd till mobilen. 

Morgon pigg

Hej, alla morgon pigga!

Jag bleb nyss väckt av mammsen. Hon skulle egentligen väckt mej vid 9. Så ny skajag skynda mej in i duschen, packan mina grejer och käka frukost. För när jag är klar kommer pappa och hämtar mej för jag ska inte till the big city idag.


För som sag jag ska träffa Veronica där vid 12, eller jag uppe vid det berömda lugnet. Så ska jag va på hennes lektion... Ska vi ser hur en frisör fickar att vara med på en media lektion... De kan bara sluta på ett sätt: ILLA!!
Sen efter jag saboterat deras lektion så tror jag det bär ner på stan.

Berättar om min dag ikväll!
Puss Hej!

Bilder är alltid lika roligt!

Inge direkta kommentarer om min födelsedag! Hade hur roligt som helst!!





Halv nyktert tillstånd - tror vi hade precis kommit ut från bastun.




Röd som en tomat när dom sjöng för mej för typ 4 gången samma kväll!
Vissa har juh varit med förr när jag har varit tomatröd.




Vet inte ens hur jag ska beskriva bilden...




Min älskade Madde, berusad som vanligt.




Här är alla fulla och glada.


Sen har jag inga fler bilder för jag försvan till bastun och kamerna slängdes på mitt rumsgolv...


Nä, nu jävlar!

Herrijävlar va länge sen de va jag skrev...

Och de har hänt så jävla mycket de senaste veckorna, jag har lärt känna 3 finnar, jag har hunnit fyllt år, jag har hunnit supa skallen av mej varje helg, jag har bastat för ett helt år fram över.

Men just för tillfället sitter jag i min säng och inte vill sova mest för att min mamma tvinga ner mej. Och jag sitter och har en jätte rolig konversation på MSN med en från Östbo... Haha, jag sitter och lurar io han arr jag ska stanna kvar här uppe i Dalarna.
På tal om Östbo så har de varit rätt mycket skriverier om den skolan i tidningarna nere i Småland... Hehe, de är nog bara för jag bor där. Det har hänt 4 nämn värda grejer i alla fall.

1. Den 11 mars - En av eleverna på Östboskolan "slår" ner en väktare som går där på nätterna. Måste bara tillägga att väktaren povoserade eleven och eleven brottade ner väktaren.

2. Den 12 mars - Samma elev som drog ner väktaren åtalades för våld mot känsterman och drog innehav. men det roliga var att han inte hade några drogor...

3. Den 27 mars - Denna kvällen var de fest på skolan och jag var inte inblandad för jag låg och sova. En selecta aoutomat blir vandaliserad och "rånad". På godis...

4. Den 27 mars - Och desutom samma kväll blev 3 datorer stulna... men dom va inget att ha!

Tja, de händer rätt mycket på denna skola, de är värt att besöka, börja eller bo på!

Välkommna!

RSS 2.0